Close
Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 60
    Larguar
    Anëtarësuar
    17-11-2006
    Postime
    282
    Citim Postuar më parë nga Darius Lexo Postimin
    Ai ti lutet perendise qe mos e fusin ne nje burg ku ka dhe shqiptare. Atehere do mallkoje diten qe ka lindur.
    Sa per ata qe kane keputur ketu jo fajin qeveria jone jo parlamenti jo... jane budallalliqe me oke. Nje pedofil eshte plehre kudo qe te jetoje. Sic ka ne Greqi ka dhe Shqiperi ka dhe ne vende te tjera te botes. Jane njerez te percudnuar dhe smeritojne te jetojne midis njerezve te tjere. Ose ti kalbesh burgjeve ose te 'vetvriten' po burgjeve.
    Darius!
    Eshte per t'u cuditur fakti se ne raste te tilla nuk jane vetem shqiptaret ata qe duan te "ndihmojne" ne "vetevrasjen" e fundurinave te kesaj kategorie.
    "Ligjet" e burgut jane te njejta per cdoke ne raste te tilla dhe pa marre parasysh kombesine te gjithe behen vullnetare pa perjashtim greke,turq italiane shqiptare.... .
    Ky eshte instikt njerezor qe i kalon kufijte e ndarjet politiko-gjeogafo-shoqerore.
    __________________________________________________ ______________

Postuar më parë nga DAJO
    .....vazhdimi..... Mbas Vetevrasjes Qe Me Siguri Do Ta Prese Ne Burgjet Greke, Ka Raste Plot Qe Keta Tipa "vetvriten" .
    Mekat!

pikerisht, se paku ne qe jemi ne gr e njohim kete lloj kodi te brendshmen te burgjeve te ketushme

Mbasi u rreshqet sapuni aq sa te mallkojne diten qe kane lind (se ate te mekatit nuk ka diskutim qe e mallkon qe diten qe mekatoi mbi nje shqiptare te pafajshme...eehhh) nje dite me diell "vetevriten"
    ooooo!
    Eshte e vertete kam lexuar dikur per nje DURRIS qe kish vrare femijet...dicka e tille.. dhe mezi e prisnin ke shtepia e "re" dhe perfundimi duhet ta kesh degjuar...

Respekte!
    Dajo.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    e mbylli femijen ne tualetin
    Ku e mbylli? ncncnc ka mar shqipja tishezen.

Nejse per temen ska fjale. Problemi ktu nuk eshte se nje GREK perdhunoj nje SHQIPTARE, por se nje kafsh/plehere lendovi perjetesisht nje femi. Se imagjinoj dot reagimin e prinderve te vajzes. Dhe vdekja eshte e paket per njerez te till.

I qete Maska e BEHARI
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    Greku grek mbetet!!
    prandaj mos te shpresoj njeri se drejtesia greke mund ta denoj ate maksimalisht!!
    e them kete pasi phedofilia e policit eshte e nderlidhur thelle ne rrenjet e kultures dhe urrejtjes tyre si komb kundra kombit shqiptar!!prandaj dhe ne drejtesin greke ekziston e njejta fryme anti shqiptare!!Grekerit po burgosin shqiptare per dite!po Vrasin djem te ri madje tani kan filluar dhe te abuzojne seksualisht me femij,ky eshte kulmi i injorances se kombit grek,perderisa njerez me uniforme te cilet persupuzohet te jene ajka e ketij shteti cohen dhe kryejne masakra te tilla deri ne abuzime seksuale ndaj foshnjeve!!!!
    keta jane Grekerit maskarenj,qe fatkeqsisht kane nje peshe te madhe ne drejtimin e politikes shqiptare
    por me katastrofike eshte kur te tille Greker jane dhe si drejtues te ndonje komuniteti fetar ne shqipri!!!phu cfar turpi!!

King Tirone Maska e Mr_Tironci
    Anëtarësuar
    05-04-2004
    Vendndodhja
    gjithanej
    Postime
    154
    Shume e tmerrshme, ne fakt ktu ne angli menoshin qe te ulshin vitet e denimit per ato qe kan bo perdhunime te miturish sepse nuk ka mo vene ne burgje. Te shofim ca do boj shteti anglez. Burgim i perjetshem eshte pak kaiher.
    Mr_Tironci

Citim Postuar më parë nga FierAkja143 Lexo Postimin
    Ku e mbylli? ncncnc ka mar shqipja tishezen.

Nejse per temen ska fjale. Problemi ktu nuk eshte se nje GREK perdhunoj nje SHQIPTARE, por se nje kafsh/plehere lendovi perjetesisht nje femi. Se imagjinoj dot reagimin e prinderve te vajzes. Dhe vdekja eshte e paket per njerez te till.
    Ne fakt meqe e ke marre persiper te korrigjosh gabimet ne te shkruajtur atehere per hir te korrekteses thuhet disheze dhe jo tisheze

Te drejte ke, shqipja ka marre perposhte...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    Flm, e bera nje here me "d" po thash mbase eshte me "t"
    Megjithate une nuk korigjova ndo nje gabim ortografie (po kjo eshte fjal shqip?? lol), korigjova gjith fjalen e cila nuk ishte shqip. Se kam degjuar ndo nje here te themi ne shqip "tualete" ne vend te "banjes" Pastaj un nuk thash as nje here qe di te shkruaj mire shqip, prandaj dhe nuk do behesha as nje here gazetare e gjuhes shqipe

Nejse se eshte gjyna te flitet per vogelsira te tilla ne nje teme si kjo.

Betimi i Hipokratit
    Anëtarësuar
    05-06-2004
    Postime
    1,081
    Citim Postuar më parë nga FierAkja143 Lexo Postimin
    Flm, e bera nje here me "d" po thash mbase eshte me "t"
    Megjithate une nuk korigjova ndo nje gabim ortografie (po kjo eshte fjal shqip?? lol), korigjova gjith fjalen e cila nuk ishte shqip. Se kam degjuar ndo nje here te themi ne shqip "tualete" ne vend te "banjes" Pastaj un nuk thash as nje here qe di te shkruaj mire shqip, prandaj dhe nuk do behesha as nje here gazetare e gjuhes shqipe

Nejse se eshte gjyna te flitet per vogelsira te tilla ne nje teme si kjo.
    pse disheze shqip te duket ty.Teposhte eshte shqip e jo disheze.te pakten mos korigjo tjeter.
    The good you do today;people will often forget tomorrow;do good anyway

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Citim Postuar më parë nga Darius Lexo Postimin
    Ne fakt meqe e ke marre persiper te korrigjosh gabimet ne te shkruajtur atehere per hir te korrekteses thuhet disheze dhe jo tisheze

Te drejte ke, shqipja ka marre perposhte...
    Alamet tisheze biles ....hahahaha!
    Kam vetem nje limit: qiellin!

i/e regjistruar Maska e teta
    Anëtarësuar
    25-10-2005
    Postime
    2,005
    derisa nuk e kam degjuar kete ngjarje me posht kam menduar se zgjdhja per pedofilet ,qe te shpeton rrethi dhe ata vet eshte te iu keputesh penisin deri ne baze(asnje mm te mos ju mbetet se do iu shkonte mendja te abuzojn edhe me at grimce)!!!!!
    porrrr...

ne rusi diku,ka ndodhur e njejta ngjarje si kjo qe tregoni ju,nje pedofil dhunon nje vajz te voge,jo policia heton , jo trci verci..athere babai i vajzes merr vet rastin ne dore.E lokalizon pedofilin dhe pas nje perciellje te gjate e kindapon dhe e fut ne shtallen e vet .Pasi e zhdesh athere merr nje shufer hekuri dhe e nxeh ne zjarr deri sa te skuqet nga temperatura dhe fillon te ia fus neper anus,nxeh perseri dhe neper anus...derisa te vdes nga dhimbje dhe gjakderdhja...pasi perfundon denimin* lajmeron policin dhe vetdorzohet.

Ne pyetjen pse e bere kete ai pergjigjet : vetem ne kete menyre pedofili kishte ndjesin e plote te dhunes dhe dhimbjes si vajza ime ne rastin kur e perdhunonte.

jam persone pacifike ,ama kjo eshte zgjidhje !

progress Maska e BvizioN
    Anëtarësuar
    18-03-2005
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    3,119
    Autoritetet Greke kane nje faj ama......

Njerezit me biografi te tille dhe me historira nga e kaluara jo vetem qe nuk duhet te punesohen ne poste dhe detyra qe u japin atyre kontakt te drejtperdrejte me publikun por duhet te monitorohen rreptesisht. Si mund te punesohet nje maniak i tille ne organet policore nuk e kuptoj !! Faktikisht policia Greke ka plot te tille sipas rrefimeve te Shqiptareve qe jetojne atje.

Krim i jashtzakonte ti shkaterrosh jeten nje femije.
    Bukuria eshte ngado, varet se nga cfare kendi e shikon.

Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Plagos babë e bir pas një sherri, shtyp 10 vjeçaren.
    Nga oliver55 në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 12-06-2009, 18:32
  2. Rremben dhe perdhunon te mituren
    Nga daniel00 në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 11-05-2009, 03:42
  3. Përdhunon 11-vjeçaren, pranga maniakut seksual
    Nga dardajan në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 14
    Postimi i Fundit: 10-11-2005, 04:50
  4. Athine, pronari drogon dhe perdhunon 16-vjecaren shqiptare
    Nga Xhuxhumaku në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 24-07-2005, 07:29
  5. Kunatat lyejne me benzine 17 vjecaren.
    Nga Jonian në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 28-06-2003, 21:02

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •